Sis projectes emprenedors en intel·ligència artificial, al Demoday de l'AI4ALL
El 21 de desembre, a les 16 h, tindrà lloc a l'edifici Eureka l'acte final del programa «Intel·ligència artificial aplicada a la indústria», impulsat pel Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computador, l'Escola d'Enginyeria de la UAB i l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC.
La cinquena edició del programa AI4ALL arriba a la final aquest desembre després de tres mesos de formació en tecnologies, reptes i oportunitats del sector de la intel·ligència artificial (IA). Hi han participat 31 persones, que han treballat en equips multidisciplinaris per desenvolupar projectes d'IA capaços de solucionar necessitats reals del mercat.
Al Demoday del programa, els participants presentaran els seus projectes davant d’un jurat expert format per entitats i empreses rellevants, que triaran el millor i ajudaran a impulsar-ne la continuïtat.
L'acte és obert a tothom, però cal inscriure-s'hi a través d’aquest enllaç.
Els projectes son els següents:
- Good-Chef: una aplicació per fer que el suport nutricional integral sigui pràctic, accessible i assequible per a tothom.
- SInfon.IA: un programari d'Intel·ligència Artificial per analitzar i avaluar interpretacions musicals a més de crear i accedir a cursos per aprendre a tocar un instrument.
- ENERGETHICS: eficiència per a l'autoconsum col·lectiu.
- iaia market: 'personal shopper' dissenyada per millorar l'experiència de compra connectant els usuaris amb comerços locals.
- EdgeMap: eina de mapeig i navegació de precisió de la vorera, per a robots autònoms, actualitzat en temps real per a una mobilitat urbana més eficient i segura.
- Your Tech Tribe: un "cervell digital" que permet a les empreses desenvolupar la seva pròpia IA amb les seves dades, el seus sistemes i segura.
Els dos millors projectes rebran un premi dotat amb 3.000 euros per participar al programa AI Accelerator de la Xarxa RDI-IA.
Aquesta iniciativa està subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball i compta amb el suport de la Xarxa RDI-IA.